Vijesti
Objavljeno: Pon 25.03.2019.

Dalić: Nikakva se tragedija nije dogodila

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić po povratku se iz Mađarske, gdje je Hrvatska poražena 1:2 u kvalifikacijskom susretu za odlazak na Europsko prvenstvo, obratio novinarima.

- Nakon poraza, prvo što moram naglasiti jest da stvarno mnogo golova primamo iz prekida. To nije normalno. Mi smo iz njihove sretne reakcije primili gol. No, brige nema. Moramo se dići, dignuti glavu gore i krenuti dalje. Nije prvi put da nam se ovo događa, rekao je Dalić i nastavio:

- Velika zahvala našim navijačima koji su nas sjajno podržavali. To igračima mora biti motiv. Sigurno nas jedan poraz neće pokolebati. Ni mene, a ni igrače. Nije se dogodila nikakva tragedija.

Izbornik je potom dodao:

- U skupini nema laganog suparnika. Pogotovo nama jer svaka reprezentacija želi pobijediti drugog na svijetu. Ako u svaku utakmicu nećemo ući kako znamo i moramo, uvijek će biti kao u Mađarskoj.

Na pitanje o Lovri Kaliniću izbornik je rekao:

- Neću govoriti tko je kriv niti smatram da je dobro naglašavati krivca. Je li to bio Kalinić ili Modrić uopće nije važno. Krivi smo svi, izgubila je reprezentacija. Moja je odluka bila da će braniti Kalinić i stojim iza toga.