Vijesti
Objavljeno: Uto 11.06.2019.

Dalić: Znam da bi Hrvatsku dočekao ispunjeni Poljud

Hrvatski nogometaši u utorak će odraditi prijateljsku utakmicu protiv Tunisa u Varaždinu, nakon čega će na malo duži odmor prije nastavka sezone sa svojim klubovima, ali i nastavka borbi u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Hrvatska je ovaj uvodni dio kvalifikacija okončala s dvije pobjede (Azerbajdžan i Wales) te jednim porazom (Mađarska), a uoči Tunisa izbornik Zlatko Dalić još se jednom osvrnuo na ogled protiv Velšana.

- Imat ćemo mirno ljeto i to je najvažnije. Pritisak je prije utakmice protiv Walesa bio velik, ali uspjeli smo pobijediti i to ostaje zapisano, rekao je Dalić i najavio ogled protiv Tunisa.

- Tijekom priprema fokus je potpuno bio na Walesu, tako da, iskreno, o Tunisu nismo razmišljali. No, pokušat ćemo našim navijačima prirediti nogometni spektakl. Svi će dobiti priliku jer su to i zaslužili napornim i kvalitetnim radom na ovim pripremama.

Kratko je Dalić dometnuo kako je i dalje zagovornik da se utakmica Hrvatske i Mađarske odigra u Splitu.

- Volio bih da se igra u Splitu, ali ja o tome ne odlučujem. Ako i ne bude tako, znam da će nas Osijek dočekati raširenih ruku. No, Poljud bi sigurno bio pun, znam to.