Vijesti
Objavljeno: Sub 21.05.2022.

Dambrauskas: Nakon izjednačenja smo željeli drugi gol

Sve do 100. minute Hajduk je na maksimirskom stadionu imao 1:1 protiv Dinama, ali je debelo u nadoknadi primio dva pogotka i tako po prvi puta ove sezone izgubio od prvaka. Dvije međusobne utakmice su dobili Splićani, dok je jedan susret završio bez pobjednika.

- Ne mogu biti zadovoljan nakon poraza. Došli smo igrati i uzeti bodove. Dobro smo se vratili u ovu utakmicu. Imali dobar ritam i stvarali prilike. Mi, ako želimo pobjeđivati, moramo imati i takav mentalitet. Inače, kada smo izjednačili, rekli smo da idemo i po drugi pogodak. Nikako nismo željeli umrtviti igru.

- Naravno da nije moguće pobijediti u svakoj utakmici, ali onu sljedeću, protiv Rijeke u finalu Kupa, moramo dobiti. Nakon tog susreta ću reći koliko sam zadovoljan. No, vjerujem da Hajduk ima veliki potencijal. Stalno rastemo i mislim da postajemo ozbiljna sila. Finale Kupa? Takve utakmice nisu uvijek lijepe. No, imamo plan, atmosfera će biti drugačija i znamo što nam je činiti. Inače, stvarno ne znam zašto nije bilo naših navijača na derbiju, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.