Vijesti
Objavljeno: Čet 19.05.2022.

Dambrauskas: Protiv Dinama ću morati rotirati

U subotu (20 sati) Hajduk gostuje kod Dinama u velikom derbiju HT Prve lige, ujedno posljednjoj ligaškoj utakmici sezone.

U Prvenstvu Hajduk više ne može dostići Dinamo, ali i dalje može osvojiti pehar ove sezone. Nekoliko dana kasnije, 26. svibnja, na svom će Poljudu Splićani protiv Rijeke igrati finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

- Moramo razmišljati o finalu Kupa jer je nama to utakmica sezone. Protiv Dinama ćemo na teren izvesti optimalnu momčad. Mora biti rotacija, ali to nas neće spriječiti da odigramo dobar nogomet i naravno da nam je i u subotu cilj pobjeda. Ovo su uzbudljivi dani ispred nas jer nas čekaju dva velika derbija, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas i dodao:

- Blizu smo trofeja i mi nastavljamo napredovati. Svi gledaju prema tom finalu i dvoboju protiv Rijeke, ali čeka nas Dinamo i moramo biti prvo koncentrirani na taj susret. Budućnost? Sretan sam zbog ovog posla i želim dalje napredovati s Hajdukom. Imam ugovor, ali sada sam jedino fokusiran na zadnja dva susreta u sezoni.