Vijesti
Objavljeno: Pet 08.04.2022.

Dambrauskas: Šibenik cijenimo, ne možemo biti opušteni

Nogometaši Hajduka ove subote (19:05 sati) na svom Poljudu igraju utakmicu 30. kola HT Prve lige. U pitanju je dalmatinski derbi, u Split dolaze nogometaši Šibenika, a trener Splićana Valdas Dambrauskas još se jednom vratio na derbi bez golova u Osijeku:

- Iako smo u Osijeku osvojili jedan bod, cijeli tjedan se osjećamo kao da smo izgubili. Očekivali smo da će biti bolje i da ćemo kreirati više prilika za pogodak. No, imam dojam da su igrači dobro reagirali na treninzima i to je u ovom trenutku najvažnije.

- Uvijek želimo igrati napadački pa će tako biti i protiv Šibenika. Nekada bude dobro i budemo oduševljeni kao protiv Lokomotive, a nekada ne pobijedimo i govori se o katastrofi. Ali, to nije tako. Ne želim se priklanjati ni euforiji ni katastrofi. Znam naše limite, kao i to da još uvijek nismo izgrađena momčad do kraja. Šibenik? Ne možemo biti opušteni i utakmica neće biti lagana. Svaka je momčad ekstremno motivirana kod nas na Poljudu, a Šibenik cijenimo, iako je imao nekoliko lošijih izdanja u posljednje vrijeme.