Vijesti
Objavljeno: Sri 25.05.2022.

Dambrauskas: Za ovo živimo, spremni smo

U neizvjesnoj prvenstvenoj završnici Hajduk na kraju nije uspio dostići Dinamo. Završio je sezonu u HT Prvoj ligi na drugom mjestu, no Splićani imaju šansu za trofej ovog četvrtka (19 sati).

Split je domaćin finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojem Hajduk igra protiv Rijeke. Dvoboj ne propustite u programu i na YouTube kanalu HNTV-a, a uoči susreta trener splitske momčadi Valdas Dambrauskas je izjavio:

- Imamo plan igre i znamo što trebamo. Finalne utakmice su vrlo često čudne i odlučuju detalji. Malo sreće, nešto više motivacije, možda malo više borbenosti u ključnim trenucima. Mislim da znam kako će Rijeka igrati, ali stvarno je svašta moguće.

- Čak je i malo čudno da smo ove sezone dva puta pobijedili na Rujevici, jer je Rijeka odlična momčad. No, mi u Hajduku živimo za ovakve trenutke. Došli smo u priliku osvojiti trofej i zato sam i ja došao ovdje u Split. Za ovo živimo, spremni smo, ali na kraju je jedino važno što ćemo pokazati na terenu.

- Naravno da smo vježbali i jedanaesterce nakon treninga, ali mi to radimo i inače. Atmosfera? Ako želite osvajati trofeje, morate naučiti kako ne izgorjeti u atmosferi. Ponavljam, spremni smo, rekao je Dambrauskas.