Vijesti
Objavljeno: Uto 06.08.2019.

Dinamovi igrači vjeruju u pobjedu u uzvratu

Hrvatski prvak Dinamo u prvom je susretu trećeg pretkola Lige prvaka odigrao 1:1 s Ferencvarosom te mu predstoji uzvrat za tjedan dana u Budimpešti.

- Ovo je tek prvo poluvrijeme, rezultat je otvoren. Idemo u Mađarsku odigrati dobru utakmicu, zabiti gol i po prolaz. Nismo pogledali golove i utakmicu. Gol je gol, ne možemo ništa promijeniti. Imali smo svoje prilike za zabiti još koji pogodak, ali idemo dalje jer ništa još nije gotovo. Ako pogledamo drugo poluvrijeme, imali smo čak i bolje prilike nego u prvom dijelu. Prvih 15 minuta nismo izgledali kako treba. Imali smo svoje prilike, stisnuli smo ih, ali nismo to iskoristili. Idemo u Budimpeštu pobijediti, kazao je Dinamov Petar Stojanović, dok je njegov suigrač Izet Hajrović dodao:

- Rezultat je OK, nije loše niti super. Primili smo bezveze gol, ali mislim da smo igrali puno bolje nego oni. Imali smo više prilika i šteta što nismo zabili još koji gol. Sad je 1:1, čeka nas uzvrat. Želimo tamo zabiti i proći dalje. Spremni smo za pobjedu, sto posto sam siguran u to. Spremit ćemo se i dobro odigrati, vjerujem u nas i u prolazak.