Vijesti
Objavljeno: Uto 09.07.2019.

Dolček: Drago mi je zbog prvijenca na premijeri

Nogometaši Hajduka pobjedom su otvorili svoje ljetne europske obveze. U prvom ogledu prvog pretkola Europske lige Hajduk je u gostima svladao maltešku Gziru United s 2:0 te ne bi trebao imati posebno tešku uzvratnu utakmicu na svom stadionu.

- Ovo je, zbog vremena, bila jedna od najtežih utakmica koju sam odigrao u karijeri. Prvo poluvrijeme bilo je užasno, prevruće. Bila je ovo premijerna natjecateljska utakmica u sezoni i nije bila laka. Moramo se dizati iz dvoboja u dvoboj, rekao je Domagoj Bradarić.

Pobjedu od dva pogotka razlike Hajduku je osigurao Ivan Dolček koji je u 96. minuti pogodio za 2:0, a podsjetimo kako je Dolček tijekom ovog ljeta došao u Hajduk iz Slaven Belupa.

- Drago mi je što smo pobijedili i što sam postigao pogodak u svom premijernom nastupu za Hajduk. Utakmica je bila vrlo neugodna jer smo igrali na umjetnoj travi po velikoj vrućini. Nismo baš navikli na ovakve uvjete. Uskoro kreće Prvenstvo, moramo se još bolje posložiti i nastaviti pobjeđivati, izjavio je Dolček.