Vijesti
Objavljeno: Sri 29.06.2022.

Elitni razred odsad nosi naziv SuperSport Hrvatska nogometna liga

Nakon potpisivanja ugovora o marketinškim pravima i pravima na klađenje za utakmice u vlasništvu Hrvatskog nogometnog saveza tijekom svibnja, od 29. lipnja SuperSport je preuzeo naslovno sponzorstvo Hrvatske nogometne lige za iduću sezonu 2022./23. koja počinje 15. srpnja.

Tako će se najviši rang domaćeg nogometa od nove sezone zvati SuperSport Hrvatska nogometna liga, odnosno, SuperSport HNL. Predstavljen je i novi vizualni identitet te logotip Lige, a čelnici SuperSporta i HNS-a nisu skrivali zadovoljstvo postignutom suradnjom.

- Izuzetna nam je čast biti naslovnim sponzorom SuperSport Hrvatske nogometne lige. Prethodna sezona hrvatskog nogometa nikada nije bila zanimljivija, a vjerujem da će SuperSport HNL nadmašiti sva očekivanja, izjavio je ovim povodom Goran Đurić, član Uprave SuperSporta.

Jednako zadovoljan je bio i Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

- Slobodno možemo reći da ovog ljeta ulazimo u novu eru hrvatskog klupskog nogometa. Potpisali smo rekordni ugovor za televizijska i marketinška prava, vratili smo natjecanju popularan naziv Hrvatska nogometna liga. Utakmice će se prikazivati na novoj HT-ovoj platformi, a dio utakmica i na HRT-u. Sada imamo i puni naziv Lige te sam siguran da svi dijelimo napeto iščekivanje početka nove sezone SuperSport HNL-a. Nadamo se i da ćemo, uz komercijalno-marketinški razvoj, biti svjedoci i nastavka dizanja kvalitete našeg ligaškog nogometa, naglasio je Kustić.

Foto: HNS