Vijesti
Objavljeno: Pon 15.04.2019.

Fair play igrača Rovinja na utakmici Četvrte lige

Nogometaši Rovinja pobijedili su Rudar u Labinu s 4:1 u ogledu Četvrte lige, a potez utakmice bila je gesta gostujućeg igrača Damira Kazalca.

Dotični je, inače, utakmicu završio s dva pogotka koje je postigao u završnici utakmice, a mogao je zabiti i hat-trick, ali mu je važnija bila fer igra.

Nakon što nije dosuđen očiti prekršaj na jednom od igrača Rudara, Kazalac se našao u idealnoj prilici za pogodak. No, umjesto egzekucije Kazalac se odlučio za namjerno promašivanje suparničkih vrata naznačivši time kako je igra trebala biti prekinuta ranije zbog prekršaja na suparničkom igraču. U prvi trenutak mnogi na stadionu nisu shvatili o čemu se radi, a dojmove je za internetsku stranicu istrasport.eu prepričao i trener poraženog Rudara.

- Razočaran sam porazom svoje momčadi, ali izuzetno sretan što sam svjedočio jednom takvom hvale vrijednom potezu. Svaka čast dečku što je tako reagirao, a suparnički trener Jurić mi je u tom trenutku rekao "da, to je Kazo", prepričavao je doživljaje Nedjeljko Josipović.