Vijesti
Objavljeno: Čet 20.07.2017.

Godišnjica HNS-ovog IMC-a

Prije dvije godine, 20. srpnja 2015. godine, Hrvatski nogometni savez je na atraktivnoj lokaciji u središtu grada Zagreba otvorio Informativno-multimedijski centar (IMC) Budi ponosan čime je hrvatski nogomet dobio mjesto na kojem se slave najveći uspjesi i zaslužni pojedinci hrvatskog nogometa.

U prvoj godini rada kroz ovaj HNS-ov centar je prošlo oko 20.000 posjetitelja, a u drugoj godini je zabilježen dodatni rast ionako impresivne brojke.

- Možemo biti ponosni na ostvarene brojke, u dvije godine kroz ovaj centar prošlo je 45.000 posjetitelja. Dolazi nam izuzetno veliki broj stranih posjetitelja, među kojima u ljetnim mjesecima prednjače Japanci, Kinezi, Korejci, Amerikanci, Australci, Španjolci i Talijani, dok za vrijeme adventa ima puno gostiju iz raznih europskih država, rekao je voditelj centra Boris Durlen i dodao:

- I strani i domaći gosti posebno vole pogledati slavne utakmice hrvatske reprezentacije, kako one koje pamtimo po veselju tako i one koje pamtimo po suzama. S naše strane, trudit ćemo se i dalje imati uvijek i neki aktualni kutak.