Video
Objavljeno: Sub 22.06.2019.

Gračan: Bez obzira na poraz odigrali smo odlično

Nakon poraza od Francuske (0:1), izbornik Hrvatske U-21 Nenad Gračan bio je daleko zadovoljniji, nego li je to bio slučaj nakon prvog pada na Euru od Rumunja (1:4).

- Utakmica protiv Francuske bila je dobra u svakom smislu. Imali smo dosta prilika protiv odličnog suparnika, no kada se ne postigne pogodak, upada se u probleme. Ali, ja svakako želim čestitati svojim igračima na izvedbi, jer nije bilo lako vratiti se poslije onakvog poraza od Rumunjske, rekao je Gračan pa nastavio:

- Bez obzira na poraz odigrali smo odlično. Igrači su zaslužili sve pohvale, podigli su se, napravili smo izmjene i možemo biti zadovoljni. Volio bih samo naglasiti naš mentalitet koji nije dobar. Od našeg uspjeha i odlaska na Europsko prvenstvo nakon 15 godina, radi se neuspjeh. To nije dobro, pogotovo ne za ove dečke. Ovo je Prvenstvo škola za sve nas i iskustvo.

Na kraju je Gračan zaključio:

- Potvrdilo se ono što smo pričali da na ovom Prvenstvu nema slabih momčadi. Najbolji je primjer Rumunjska. Mi moramo svoju treću utakmicu protiv Engleske odigrati kvalitetno i na najbolji se način oprostiti od turnira.