Vijesti
Objavljeno: Sri 12.06.2019.

Gračan: Bit će sve u redu sa Šunjićem

U posljednjoj provjeri prije odlaska na Europsko prvenstvo mladi hrvatski nogometaši do 21 godine starosti s 1:0 su svladali vršnjake iz Danske.

Pogodak za pobjedu postigao je Toma Bašić u 92. minuti, a jedini negativni detalj utakmice bila je ozljeda Ivana Šunjića. No, izbornik Nenad Gračan smireno je na tu temu rekao:

- Vjerujem da će sve biti u redu sa Šunjićem. Osjetio je bol u zglobu, ali to je stvar koja ga duže vrijeme muči. S obzirom na to koliko je Šunjić karakteran mislim da će nam ubrzo biti na raspolaganju, rekao je Gračan i potom posebno pohvalio Nikolu Vlašića.

- On bi trebao biti primjer svima. Nevjerojatno je kakvu želju i kakav motiv taj dečko ima. Čudo je kako se samo vratio nakon, moram reći, teške ozljede. Tako se bori za hrvatsku reprezentaciju.

Gračan je dodao i sljedeće:

- Sve je sjajno. Nit vodilja nam ostaje rezultat seniorske reprezentacije u Rusiji. Očekujemo da će atmosfera biti još bolja kada nam se priključe igrači koji su bili u seniorskoj reprezentaciji. Ostalo je još nekoliko taktičkih treninga i detalja koje moramo obaviti prije samog Europskog prvenstva.