Video
Objavljeno: Pon 24.06.2019.

Gračan: Igrači su pokazali karakter i kako se bori za ovaj dres

Hrvatska U-21 reprezentacija okončala je Europsko prvenstvo s dva poraza i remijem protiv Engleske (3:3). U tom posljednjem susretu mladi hrvatski nogometaši pokazali su najbolju igru te su se uspjeli tri puta vraćati iz rezultatskog minusa za prvi i jedini bod na Prvenstvu.

- Prije s Francuskom i sada protiv Engleske pokazali smo da možemo. Čestitam svojim dečkima na stvarno sjajnoj utakmici. Evo, dvije reprezentacije iz naše skupine su prošle u polufinale što najbolje govori koliko je ova naša grupa bila jaka, rekao je izbornik Nenad Gračan pa nastavio:

- Ta prva utakmica protiv Rumunjske nas je presjekla. Ali, vratili su se igrači nakon svega i tu moram naglasiti taj psihološki moment. Pokazali su i kvalitetu koju imaju, karakter, kako se bori za hrvatski dres i to da će jednog dana na pravi način nastupati i za seniorsku reprezentaciju.

Na kraju je Gračan dodao:

- Upozoravali smo igrače na početak dvoboja kada smo opet primili pogodak. No, još smo jednom bili impresionirani, ali i imali dosta novih igrača u momčadi. I ne zaboravimo da smo imali dosta problema pred ovaj turnir. Neke smo linije u momčadi uigravali neposredno prije početka Prvenstva.