Vijesti
Objavljeno: Pet 22.10.2021.

Gustafsson: Jedino i samo razmišljam o Gorici

U subotu (17:05 sati) nogometaši Hajduka na svom stadionu dočekuju Goricu u dvoboju 13. kola HT Prve lige. Splićanima ta utakmica slijedi nakon poraza kod Šibenika pa je jasno da su tri boda protiv Velikogoričana jedini cilj u subotnjem susretu.

- Istina je da u posljednjih nekoliko utakmica nismo bili pravi. Dogodio se i taj poraz kod Šibenika, nakon čega svi osjećaju veliku odgovornost. Ranije sam govorio, a i sada ću ponoviti, da momčad raste, ali se to u zadnje vrijeme na terenu i nije vidjelo. No, ja na treninzima takvo što stvarno uočavam.

- Moja je odgovornost da podignem samopouzdanje igračima, ali oni to čine i međusobno. U tom pogledu je Marko Livaja savršen primjer, nogometaš prepun samopouzdanja. Smjena? Ne razmišljam o tome i nisam pričao o tome s čelnicima. Moje je jedino da na najbolji način pripremim utakmicu za subotu i ja sam uvijek i jedino usredotočen na ono prvo što nam slijedi, rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson.

O suparniku Gorici je dodao:

- Izgubili su pred kraj utakmice s Osijekom i Rijekom. To je momčad koja ima dosta kvalitete, pogotovo na lijevoj strani. Dobri su, pogotovo im je jak kontranapad.