Vijesti
Objavljeno: Pon 27.09.2021.

Gustafsson: Presretni smo zbog ova tri boda

Još je jednu ligašku pobjedu Hajduk iščupao u završnici utakmice. Ovaj put je pobijeđena Lokomotiva na Poljudu s 1:0, a najjača karika Hajduka ponovno je bio strijelac pobjedničkog pogotka Marko Livaja.

- Lokomotiva je dobar suparnik i bila je ovo teška utakmica za nas. Kontrolirali smo je, ali smo planirali imati veći broj prilika. Zato smo nakon svega presretni zbog ova tri boda i idemo kod Osijeka puni samopouzdanja. Moram pohvaliti vratara Kalinića jer nas je spasio na kraju. Sada smo vidjeli što je imati pravog golmana. Ponosan sam na njega i na sve igrače, rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson.

Lokomotiva se i dalje ne može iskoprcati iz negativnog ligaškog niza. Poraz na Poljudu je bio četvrti prvenstveni poraz u zadnjih pet dvoboja.

- Pivarić je imao sjajnu priliku. U sudačkoj nadoknadi i Kačavenda. Svoje šanse ne iskoristimo, a pogodak primimo iz poluprilike. No, svojim igračima moram čestitati. Hajduk nije bio dominantna momčad i po igri se nije znalo tko je domaćin, a tko gost, konstatirao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.