Vijesti
Objavljeno: Čet 01.11.2018.

HNS dobitnik prestižne Uefine GROW nagrade

Svake dvije godine Uefa, Europska nogometna organizacija, organizira dodjelu GROW nagrada, namijenjenih savezima koji su se u proteklom razdoblju istaknuli marketinško-komunikacijskim projektima, a koji za cilj imaju razvoj nogometa u zemlji.

Tako je na svečanoj dodjeli, održanoj u Rigi, Hrvatski nogometni savez s projektom digitalne strategije "Obitelj" osvojio prvu nagradu u kategoriji povezanosti i interakcije s navijačima i to u konkurenciji 20 saveza.

HNS-ovu digitalnu strategiju, prema kojoj je Savez pratio reprezentaciju uoči i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, prezentirali su autori projekta Tomislav Pacak i Nika Bahtijarević, a projekt je video porukom podržao i najbolji igrač svijeta Luka Modrić.

Na temelju priloženog projekta te održane prezentacije neovisni žiri sastavljen od akademskih i poslovnih stručnjaka za marketing odabrao je HNS-ov projekt kao najbolji.

- Zahvaljujem sjajnom timu koji je radio na kampanji, igračima i stožeru koji su postali obitelj, hrvatskim navijačima koji su se uključili u tu obitelj te žiriju i Uefi što su prepoznali našu obitelj, izjavio je Pacak.

HNS je digitalnu kampanju kreirao i proveo bez korištenja vanjskih agencija. Uz voditelja projekta Tomislava Pacaka i koautoricu Niku Bahtijarević, na projektu su sudjelovali još novinar Borna Rupnik, fotograf Drago Sopta i grafički suradnik Nikša Martinac.

TAGOVI