Vijesti
Objavljeno: Sub 01.08.2020.

HNS i Endorphin u Šibeniku potpisali ugovor o suradnji

Hrvatski nogometni savez potpisao je, na finalnom ogledu Kupa u Šibeniku, ugovor s tvrtkom Endorphin Magine LTD, novim partnerom HNS-a za medijska i televizijska prava.

Nakon javnog poziva na dostavu ponuda za televizijska i medijska prava na utakmice pod ingerencijom HNS-a, na poluvremenu finalnog susreta Rijeke i Lokomotive, održano je svečano potpisivanje ugovora kojeg su potpisali Davor Šuker, predsjednik HNS-a, i Gunnar Winbergh, predsjednik uprave Endorphina.

Počevši s natjecateljskom godinom 2022./23. Endorphin će preuzeti produkcijska i distribucijska prava za sve utakmice u HNS-ovom vlasništvu, uključujući muška i ženska klupska natjecanja, utakmice futsalskih, mladih i ženskih reprezentacija te necentralizirane prijateljske utakmice A reprezentacije.

- Naša suradnja s Endorphinom rezultat je rastućeg ugleda hrvatskih nogometnih natjecanja te je to početak nove etape za hrvatski nogomet koji proteklih godina proživljava procvat u reprezentativnom smislu, ali i na klupskom planu. Rad i kvaliteta unutar naših klubova pomogli su nam podići međunarodni ugled hrvatskih natjecanja te sklopiti ovaj sjajan ugovor, izjavio je između ostaloga Davor Šuker.

Gunnar Winbergh, glavni partner u kompaniji Endorphin je izjavio:

- Presretni smo što nas je HNS odabrao kao globalnog medijskog partnera za hrvatski nogomet. Već dugi niz godina pratim hrvatski nogomet te sam uistinu impresioniran kvalitetom i uzbuđenjem koje vidim na terenu. Veselimo se što ćemo moći hrvatski nogomet podijeliti s gledateljima diljem svijeta.