Video
Objavljeno: Sri 21.04.2021.

HNTV slavi 5. rođendan

Hrvatska nogometna televizija 22. travnja slavi svoj peti rođendan. Tog travnja 2016. godine pomalo se tiho zakotrljala nogometna priča koja je s vremenom postala prepoznatljiva na svim stranama te je u velikoj mjeri obuhvatila kompletan hrvatski nogomet i postala njegov neizostavni dio. Od najviše, reprezentativne razine do najmlađih uzrasta.

Stručno i detaljno smo pratili sve hrvatske prvoligaše, pogotovo kroz emisiju Treće poluvrijeme. Hrvatski nogometni kup bio je jedan od zaštitnih znakova HNTV-a te je u našem programu bio od prvih kola do velikih finalnih susreta.

Nigdje kao na HNTV-u u takvoj mjeri nije zastupljen drugoligaški nogomet gdje iz sezone u sezonu pratimo vrlo kvalitetne i dramatične borbe u tom rangu hrvatskog nogometa.

Kroz emisiju HNTV šesnaesterac, kao i mnogobrojne reportaže, prostor dajemo trećeligaškom nogometu i mlađim uzrastima, ali i ženskom nogometu koji je vrlo često i reprezentativno bio zastupljen u našem programu.

Naša emisija 4 plus 1 s vremenom je postala najbolja reklama za hrvatski futsal koji je uvijek na HNTV-u imao posebno mjesto pa smo tako stalno bili i uz hrvatsku futsalsku reprezentaciju.

Stručni, ali i dosjetljivi HNTV-ovi novinari od podcasta Utakmicu po utakmicu stvorili su jednu od najgledanijih naših emisija, a brojni dokumentarni filmovi koji su izašli iz radionice Hrvatske nogometne televizije ostat će zauvijek živi.

Visoki standardi su postavljeni, ali HNTV se u nijednom trenutku ne zadovoljava postojećim, već ćemo uvijek pokušati biti još kvalitetniji, širi, vjerniji i dostupniji svakom nogometnom zaljubljeniku u Hrvatskoj.