Vijesti
Objavljeno: Uto 07.07.2020.

HNTV uživo na utakmicama popune Druge lige

Tijekom vikenda se igraju prve utakmice za popunu Druge lige. U subotu, 11. srpnja, u Slavonskom Brodu igraju Marsonia i sinjski Junak, dok dan kasnije u nedjelju Mladost i Opatija igraju svoju prvu utakmicu u Petrinji.

Obje utakmice počinju u 18 sati i obje možete pratiti u izravnom prijenosu u programu Hrvatske nogometne televizije te putem live streama na YouTube kanalu HNTV-a, a kamere HNTV-a će tjedan dana kasnije biti i na uzvratnim utakmicama u Sinju, odnosno, na riječkoj Kantridi gdje je domaćin Opatija.

- Svaki suparnik bi bio zahtjevan pa je takva i Mladost. No, ovo su nokaut utakmice. U njima ili jesmo ili nismo. Nedostajat će neki važni igrači u našem sastavu, ali i Mladost će biti oslabljena, rekao je uoči prvog ogleda u Petrinji trener Opatije Zoran Bogolin.

- Sve znamo o njima. Dobili smo dosta informacija i nikakve tajne među nama ne postoje. Isto tako, jako dobro poznajem njihovog trenera Buinca, od vremena dok je vodio Segestu. Prostora za neka velika iznenađenja nema, odlučit će sreća i spremnost.