Vijesti
Objavljeno: Uto 08.10.2019.

Horvat: Novo Vrijeme ima samo jedan cilj, prolaz dalje

Makarska i hrvatski futsalski prvak Novo Vrijeme drugu će godinu zaredom biti domaćin kvalifikacijske skupine Glavne runde Lige prvaka.

I ovom prilikom Novo Vrijeme ima za cilj plasman u nastavak natjecanja, a suparnici će klubu iz Makarske ovaj put biti ciparska Omonia, armenski Leo Futsal i makedonski Shkupi.

Hrvatska nogometna televizija uživo će prenositi utakmice hrvatskog predstavnika, a uoči samog natjecanja trener Makarana Tomislav Horvat izjavio je:

- Stanje u momčadi je super i svi jedva čekamo početak natjecanja. Nadamo se kako ćemo uz pomoć naših navijača doći do pobjede i konačnog uspjeha. Samo je prolaz uspjeh. Imamo kvalitetu i moramo proći dalje.

O suparnicima u skupini trener Horvat je rekao:

- Omonia je dobro posložena momčad. Leo ima brojne brazilske igrače u svojoj momčadi, dok je Shkupi popunjen makedonskim reprezentativcima. Trenutačno je fokus ipak na Omoniji, našem prvom suparniku, a naša snaga moraju ostati agresivnost, želja, borba i igranje za publiku.

Prvu utakmicu Novo Vrijeme igra u utorak protiv Omonije s početkom u 20:30 sati, uz izravan prijenos na HNTV-u i putem live streama na našem YouTube kanalu.