Vijesti
Objavljeno: Uto 24.10.2017.

Hrvatska U-15 bez igrača Hajduka na Prvenstvu Južne Amerike

Hrvatska reprezentacija do 15 godina nastupat će kao gost iz Europe (uz Češku) na Prvenstvu Južne Amerike. No, na to Prvenstvo će Hrvatska i njen izbornik Mladen Ivančić otputovati oslabljena bez igrača Hajduka i još trojice nogometaša koji igraju u inozemstvu.

Hajduk nije bio dužan pustiti svoje igrače jer se ne radi o službenom reprezentativnom terminu u kalendaru natjecanja, a osim mladih Splićana na tom Prvenstvu neće nastupiti ni Gabrijel Vidović ni Gabrijel Marušić iz Bayerna, kao ni Franjo Ivanović iz Augsburga.

Podsjetimo da će Hrvatska igrati u skupini protiv Brazila, Ekvadora, Bolivije, Perua i Venezuele, a u reprezentaciju su pozvani:

Mislav Zadro (Dinamo), Dino Mizić (Dinamo), Filip Brekalo (Dinamo), Domagoj Jerbić (Dinamo), Marko Novak-Stanko (Dinamo), Marko Milošević (Osijek), Tomislav Duvnjak (Dinamo), Roko Šimić (Lokomotiva), Ivan Šaranić (Dinamo), Lovro Bošnjak (Dinamo), Martin Baturina (Dinamo), Ivan Kovač (Zagreb), Noel Bilić (Istra 1961), Bartol Barišić (Dinamo), Viktor Kanižaj (Dinamo), Ante Crnac (Dinamo), Duje Škugor (Šibenik), Luka Išlić (Lokomotiva), Andrea Parezanović (Istra 1961) i Dominik Barun (Dinamo).