Vijesti
Objavljeno: Sri 16.10.2019.

Hrvatska U-17 uoči kvalifikacija prvog kruga za EP

Hrvatska ženska reprezentacija do 17 godina idućeg će tjedna nastupiti na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Europsko prvenstvo.

Hrvatska U-17 okupit će se u Zagrebu, a potom će se u Slavonskom Brodu pripremiti za turnir kojem je domaćin Bosna i Hercegovina. Ta skupina 1 održavat će se u Zenici i Kaknju, a Hrvatska U-17 igrat će protiv Engleske (21. listopada, 10:30 sati), Belgije (24. listopada, 10:30 sati) i na kraju protiv domaće ekipe Bosne i Hercegovine (27. listopada, 13:30 sati).

Plasman u Elitno kvalifikacijsko kolo ostvarit će po dvije najbolje ekipe iz svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Na popisu izbornice Stelle Gotal za ovu se priliku u reprezentaciji nalaze sljedeće igračice: Danijela Vidović (Rijeka), Paula Škrlec (Dinamo), Mia Mišković (Rijeka), Laura Ciglević (Agram), Lucija Domazet (Donat), Leona Ahmeti (Osijek), Nela Andrić (Osijek), Dora Adamović (Osijek), Ana Jakobašić (Agram), Patricija Crkvenčić (Dinamo), Tara Verbanac (Rijeka), Ana Filipović (Dinamo), Lana Novak (Agram), Karla Šabašov (Donat), Josipa Knežević (Rijeka), Antonela Blažević (Osijek), Gabrijela Martinović (Osijek), Jelena Matanić (Osijek), Paula Vidović (Bayern) i Anja Prskalo (Marjan).