Vijesti
Objavljeno: Čet 25.04.2019.

Hrvatski reprezentativci na proslavi 100. rođendana NK Omiš

Rukovodstvo HNS-a i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić prihvatili su poziv NK Omiš i grada Omiša da uveličaju proslavu 100. rođendana NK Omiš.

Svečana revijalna utakmica protiv NK Omiš odigrat će se 31. svibnja u Omišu, a Vatrene potom očekuje susret kvalifikacija za EURO 2020. protiv Walesa (8. lipnja u Osijeku), kao i prijateljska utakmica protiv Tunisa (11. lipnja u Varaždinu). 

Hrvatska reprezentacija uoči navedenih se susreta okuplja 29. svibnja u Splitu gdje će boraviti do prijateljskog susreta s NK Omiš, nakon čega seli u Opatiju gdje nastavlja pripreme za Wales. Vatreni potom, 7. lipnja, kreću za Osijek.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić o prijateljskom susretu s Omišom i obilježavanju stote obljetnice osnutka toga kluba kazao je: 

- Radujemo se susretu u Omišu i drago nam je što možemo uveličati obilježavanje 100 godina kluba koji je dao Hrvatskoj nekoliko reprezentativaca, uključujući srebrnog Ivana Perišića. Utakmica će nam se dobro uklopiti u pripreme za Wales jer se želimo okupiti malo ranije kako igrači ne bi imali preveliku pauzu od završnice prvenstava.