Video
Objavljeno: Ned 16.05.2021.

HT Prva liga: Hat-trick Gavranovića protiv Gorice

Prvak Dinamo je autoritativno prošao kroz Veliku Goricu te je u ogledu 35. kola HT Prve lige slavio protiv domaćina s 3:0. Apsolutni junak susreta bio je Mario Gavranović koji je zabio sva tri gola.

Gorica je unatoč porazu ostala treća, ali joj slijedi krajnje teško posljednje kolo i može lako skliznuti na petu poziciju i ostati bez Europe. Gostuje kod Rijeke od koje ima bod više, dok od Hajduka (koja igra doma protiv Lokomotive) ima dva boda više.

Već u trećoj minuti Gavranović je načeo Goricu. Potom je domaćin imao niz prilika (dva puta Mudrinski, Špikić), ali od svega je uslijedio novi gol na drugoj strani. Brza kontra Dinama u 36. minuti zaključena je sjajnim udarcem Gavranovića.

Gorici se mala nada otvorila u 87. minuti kada je Lovrić dobio šansu da s bijele točke smanji. No, Zagorac je obranio njegov udarac, a na samom kraju se još jednom zatresla domaća mreža nakon lijepe akcije Petkovića i Gavranovića. S ova tri gola Gavranović je došao na drugo mjesto ljestvice strijelaca (17 pogodaka).

HT Prva liga, 35. kolo: Gorica - Dinamo 0:3 (Gavranović 3., 36., 90.+4)