Video
Objavljeno: Sri 20.10.2021.

HT Prva liga: Lokomotiva s 2:1 slavila na Rujevici

Odigrana je zaostala utakmica četvrtog kola HT Prve lige, a Lokomotiva je na Rujevici pobijedila Rijeku 2:1, čime je domaćinu nanijela tek drugi poraz u sezoni.

Hrabro i napadački aktivno Lokomotiva je otvorila utakmicu te je povela već u 16. minuti spektakularnim golom Milićevića, iako se može pretpostaviti da je igrač Lokomotive želio nabaciti, nakon što je probio lijevu stranu.

Nakon primljenog gola, Rijeka je počela igrati, ali neke dobre prilike (Čerin, Vučkić) su ostale neiskorištene. U nastavku je Rijeka također bila aktivnija, ali gosti su bili sve opasniji u kontrama. U 58. minuti gosti su povećali vodstvo, a strijelac je, uz pomoć domaćeg igrača Ampema, bio Dabro.

Taj drugi pogodak je dodatno slomio Riječane, iako je domaćin došao do nade kada je Drmić u 83. minuti smanjio na 1:2. Bio je to deseti ligaški pogodak prvog strijelca HT Prve lige. U 93. minuti je Drmić mogao izjednačiti, ali je pogodio okvir vrata.

Rijeka je ostala na vrhu, bodovno izjednačena s Osijekom, no treći Dinamo za vodećim dvojcem zaostaje samo za jedan bod, a ima i dvije utakmice manje. Lokomotiva je preskočila Goricu i sada je peta na ljestvici.

HT Prva liga, zaostala utakmica 4. kola: Rijeka - Lokomotiva 1:2 (Drmić 83./Milićević 16., Dabro 58.)