Video
Objavljeno: Pet 26.06.2020.

HT Prva liga: Novi kiks Rijeke, Gorici tri boda na Rujevici

Kriza Rijeke se nastavlja. U dvoboju 31. kola Hrvatski Telekom Prve lige Gorica je na Rujevici osvojila tri boda pobjedom 2:1.

Vrlo brzo se Rijeka našla u rezultatskom minusu. Capan je skrivio jedanaesterac, a Lovrić je u 12. minuti zabio za prednost Gorice.

Taj je pogodak potpuno usmjerio nastavak susreta. Rijeka je dominirala i napadala, ali bila je to idealna situacija za goste i njihove brze kontranapade. U prvom poluvremenu je sjajnu šansu promašio Čolak, a nije se iskazao ni Andrijašević.

U nastavku je opet Čolak imao priliku za Rijeku. Prijetio je i Gorgon, ali na drugoj strani je svaki put bilo krajnje opasno kada bi lopta bila kod Lovrića. Jedna kontra Velikogoričana na kraju je završila pogotkom, a u 80. minuti Ndiaye je zabio za 2:0.

U 84. minuti je napokon kapitulirao i sjajni Kahlina. Pires je smanjio na 1:2, ali do boda domaćin nije stigao. Rijeka je tako u posljednje četiri ligaške utakmice osvojila samo dva boda (remi protiv Varaždina i Lokomotive) i sve je udaljenija od željenog drugog mjesta.

HT Prva liga, 31. kolo: Rijeka - Gorica 1:2 (Pires 84./Lovrić 12.-11m, Ndiaye 80.)