Video
Objavljeno: Sub 15.05.2021.

HT Prva liga: Osijek s 2:0 slavio kod Lokomotive

Nogometaši Osijeka uspješno su obavili gostovanje kod Lokomotive u 35. kolu HT Prve lige. Slavili su 2:0, a Lokomotivi ostaje borba za prvoligaškim životom i u zadnjih 90 minuta sezone.

U uvodnih nekoliko minuta Lokomotiva je imala dvije savršene prilike za vodstvo, a opet su u središtu pozornosti bili mladi igrači kluba s Kajzerice - Kačavenda i Šimić koji je pogodio okvir vrata.

Osijek se brzo oporavio od takvog starta, ali se i igra primirila s nekoliko solidnih prilika na obje strane.

U nastavku se i dalje igralo ravnopravno, a u 59. minuti je sjajno s 20-ak metara pogodio Kleinheisler za 1:0 Osijeka. Odmah nakon primljenog gola, Lokomotiva je imala dvije odlične šanse za izjednačenje (Kačavenda i Petrak), ali i to je preživio Osijek.

Spasila se i Lokomotiva u 73. minuti kada prvi strijelac Lige Mierez još jednom ove sezone nije realizirao jedanaesterac, ali ništa nije mogla u 91. minuti kada je Bohar na asistenciju Kleinheislera zabio za 2:0 i time riješio dvojbe ovog susreta.

Lokomotiva je prije zadnjeg kola, kada gostuje na Poljudu, ostala blizu samog dna. Ima bod više od Istre 1961 i dva boda više od posljednjeg Varaždina (koji ima i utakmicu manje).

HT Prva liga, 35. kolo: Lokomotiva - Osijek 0:2 (Kleinheisler 59., Bohar 90.+1)