Video
Objavljeno: Ned 01.05.2022.

HT Prva liga: Remi Lokomotive i Dinama u kišnoj Kranjčevićevoj

Uz kišnu kulisu, okončano je 33. kolo HT Prve lige. Lokomotiva i Dinamo su odigrali 1:1 te Dinamo nije uspio napraviti dodatni bijeg od pratnje. No, još je uvijek Dinamo na vrhu. Ima 70 bodova, odnosno, četiri više od Hajduka i pet više od Osijeka.

U prvom poluvremenu bolji je dojam ostavila Lokomotiva čiji su napadi bili opasniji. Domaći sastav djelovao je odlučnije i konkretnije pa je, shodno tome, i poveo u 30. minuti. Ivanušec je igrao rukom u svom šesnaestercu, a jedanaesterac za 1:0 Lokomotive realizirao je Kulenović, inače igrač Dinama na posudbi.

Dakako da je primljeni pogodak razdrmao Dinamo koji je promijenio svoj gard na travnjaku, no u prvom dijelu je ostalo premalo vremena za neki veći obrat.

No, vrlo brzo je Dinamo izjednačio u drugom poluvremenu. Domaći vratar Nevistić je loše reagirao, ostatak reakcije igrača Lokomotive je bio šeprtljav i na kraju je Soldo potpisao autogol za 1:1.

Premda je do kraja Dinamo bio bolji i intenzivnije je tražio preostala dva boda, ostalo je 1:1. Ove sezone, u međusobnim susretima, svaka je momčad dobila po jednom, dok su dvije utakmice završavale bez pobjednika.

HT Prva liga, 33. kolo: Lokomotiva - Dinamo 1:1 (Kulenović 30.-11m, Soldo 50.-ag)