Video
Objavljeno: Sub 27.11.2021.

HT Prva liga: Šubarić pokleknuo, Lovrić zabio za tri boda Gorice

Gorica je s 1:0 pobijedila Hrvatski dragovoljac na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, u susretu 17. kola HT Prve lige. Veći broj prilika i kompletno gledano bolja igra Velikogoričana, okrunjeni su u 70. minuti kada je Kristijan Lovrić odlično reagirao glavom i pogodio za 1:0.

U prvom poluvremenu domaći sastav je imao ravnotežu kada su u pitanju dobre prilike. Svaka je momčad imala po dvije, tri dobre šanse, ali prvih 45 minuta je zaključeno bez da su se tresle mreže.

U drugom poluvremenu se povećavao pritisak Gorice i sve je opasnije živjela domaća obrana i vratar Šubarić koji je u nekoliko situacija sjajno reagirao. U dva navrata je imao i sreće pa ga je spašavao okvir vrata (Kalik i Steenvoorden).

No, domaća obrana ipak je pokleknula u 70. minuti kada je Lovrić zabio pogodak vrijedan tri boda. Nakon toga su uslijedili pokušaji Hrvatskog dragovoljca da ipak dođe do boda, ali Vulikić i Štrkalj nisu bili precizni i završilo je pobjedom gostiju.

Gorica se opet odvojila od Lokomotive i kao peta ima tri boda više od tog suparnika, dok je Hrvatski dragovoljac ostao na dnu sa šest bodova manje od Slaven Belupa.

HT Prva liga, 17. kolo: Hrvatski dragovoljac - Gorica 0:1 (Lovrić 70.)