Video
Objavljeno: Sub 21.05.2022.

HT Prva liga: Treći remi u sezoni Gorice i Osijeka

Nogometaši Gorice i Osijeka sezonu su kraju priveli međusobnim neodlučenim rezultatom. Ogled 36. kola u Velikoj Gorici završio je 1:1, a zanimljivo je navesti da je to bila treća podjela bodova, u četiri međusobne utakmice, ove dvije momčadi u HT Prvoj ligi.

Utakmica je otvorena hrabro s obje strane, a nakon nekoliko obostranih prilika, uslijedio je fantastičan pogodak domaćina u 30. minuti.

Aleksandar Jovičić je povukao loptu sa sredine travnjaka i potom se odlučio na udarac s 30 metara. Žestoko je Jovičić raspalio i majstorski pogodio u gornji kut za vodstvo Velikogoričana.

U nastavku utakmice Osječani su bili aktivniji. Napadali su i prijetili, a nakon što su prilike propustili Caktaš i Fiolić, u 69. minuti je izjednačio Bartolec. Nakon njegovog udarca, lopta je udarivši u Skrbina promijenila smjer i završila u domaćoj mreži.

Deset minuta prije kraja Osijek je ostao s igračem manje zbog žestokog starta Lovrića, a samo nekoliko minuta kasnije Stojanovski je imao sjajnu situaciju vratiti Goricu u vodstvo. No, njegov je pokušaj zaustavio Ivušić, a, unatoč igraču manje, i Osijek je prijetio u završnici, ali se rezultat više nije mijenjao.

HT Prva liga, 36. kolo: Gorica - Osijek 1:1 (Jovičić 30./Bartolec 69.)