Video
Objavljeno: Sub 30.04.2022.

HT Prva liga: Tri gola Drmića za 5:3 Rijeke u Šibeniku

Čak osam golova vidjeli su gledatelji na Šubićevcu, a Rijeka je u ogledu 33. kola HT Prve lige slavila kod Šibenika 5:3. Kao i vrlo često do sada, Šibenik i Rijeka su ponudili utakmicu s brojnim golovima, udarcima, šansama, ali i preokretima.

Rijeka je povela 1:0 pa je Šibenik uzvratio s dva gola te je okrenuo na 2:1. No, gostujući nogometaši potom su uzvratili na žešći način. Postigli su četiri pogotka za bijeg na 5:2, čime su osigurali tri boda.

Najbolji igrač susreta bio je Josip Drmić koji je postigao tri od pet riječkih pogodaka, a time je dodatno pritisnuo Marka Livaju koji je vodeći strijelac Lige. Naime, Livaja je trenutačno na 23 ligaška gola, a Drmić sada ima samo dva manje.

Šibenik je vrlo dobro odigrao prvo poluvrijeme u kojem je zabio dva pogotka, pogodio okvir vrata (sjajan slobodni udarac Skorupa sa skoro 30 metara), no u nastavku je domaćin pao i tako upisao novi poraz u nastavku sezone.

HT Prva liga, 33. kolo: Šibenik - Rijeka 3:5 (Mesa 27., Grezda 36., Bilić 79./Drmić 12., 69., 72., Pavičić 37., Krešić 49.)