Vijesti
Objavljeno: Pon 20.04.2020.

Humanitarna tombola za pomoć Petrovoj bolnici

Udruga Dinamo to smo mi najavila je pokretanje velike humanitarne akcije za pomoć Klubu roditelja nedonoščadi Palčići i nabavku potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba.

U tu su akciju aktivirani brojni hrvatski sportaši diljem domovine i svijeta te će svi zajedno pokrenuti i veliku akciju humanitarne tombole.

Udruga je pozvala sve navijače Dinama, ali i sve ostale građane da se odazovu ovoj akciji i pomognu u nabavci vrijedne opreme za Petrovu bolnicu, a tombola će uskoro biti na online platformi te će svaka donacija odmah sjesti na račun Kluba roditelja nedonoščadi "Palčić gore".

Za humanitarnu tombolu trenutačno su ponuđene kopačke Dinamovog nogometaša Velimira Zajeca iz 1982. godine, dresovi srebrnih sa SP-a Zlatka Dalića i Marka Pjace, dresovi Filipa Benkovića i Marka Roga, dres gimnastičara Tina Srbića u kojem je osvajao svjetske i europske medalje, startni broj skijaša Filipa Zubčića, reket tenisača Ive Karlovića, dres košarkaškog reprezentativca Krune Simona…