Vijesti
Objavljeno: Pon 28.10.2019.

Igor Bišćan odabrao igrače za Litvu i Češku

Ispred hrvatske reprezentacije do 21 godine nove su dvije kvalifikacijske utakmice u skupini za odlazak na Europsko prvenstvo.

Hrvatska U-21 prvo će gostovati kod Litve 14. studenoga, dok će četiri dana kasnije na domaćem terenu u Velikoj Gorici igrati protiv Češke.

- Na papiru Litva u gostima izgleda kao jednostavna i lagana utakmica, ali sam siguran da tako neće biti. Ni nama, a ni ostalima. Igra se na umjetnoj travi protiv suparnika koji je limitiran kvalitetom, ali su kompaktna i čvrsta momčad. Češka? To je ozbiljna momčad, s ozbiljnim igračima koji igraju u velikim klubovima, rekao je izbornik U-21 reprezentacije Igor Bišćan koji je za ovu akciju pozvao sljedeće igrače:

Vratari: Adrian Šemper (Chievo), Ivan Nevistić (Varaždin), Dominik Kotarski (Ajax)

Braniči: Borna Sosa (Stuttgart), Domagoj Bradarić (Lille), Branimir Kalaica (Benfica), Vinko Soldo (Kups Kuopio), Boško Šutalo (Osijek), David Čolina (Hajduk), Marin Šverko (Mainz), Bruno Bogojević (Slaven Belupo), Joško Gvardiol (Dinamo)

Vezni igrači: Luka Ivanušec (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Lovro Majer (Dinamo), Kristijan Bistrović (CSKA Moskva), Ivan Lepinjica (Rijeka), Darko Nejašmić (Hajduk), Mihael Žaper (Osijek), Neven Đurasek (Varaždin)

Napadači: Mario Ćuže (Istra 1961), Antonio Marin (Dinamo), Ivan Dolček (Hajduk), Ivan Posavec (Varaždin)

Pretpozivi: Roko Baturina (Dinamo), Franko Kovačević (Hoffenheim), Petar Musa (Slovan Liberec)

TAGOVI