Vijesti
Objavljeno: Pet 25.09.2020.

Ivušić: Vjerujem u treću pobjedu u nizu

U aktualnom, šestom kolu HT Prve lige odigrat će se tek tri utakmice, budući da su odgođeni dvoboji Dinamo - Rijeka i Slaven Belupo - Lokomotiva.

Tijekom vikenda svakako je najzanimljivija utakmica u Osijeku gdje dolazi neporažena Gorica, a bit će to ujedno prva domaća utakmica Osijeka s gledateljima na tribinama otkako je momčad preuzeo novi trener Nenad Bjelica.

- Dobili smo dvije posljednje utakmice u Prvenstvu bez da smo primili pogodak. Meni kao vrataru je takvo što uvijek posebno zadovoljstvo. U spomenutim susretima dečki ispred mene su napravili odličan posao. Nemam razloga sumnjati da će jednako tako biti u subotu protiv Gorice, rekao je vratar Osijeka Ivica Ivušić.

- Svima nam je drago što se navijači vraćaju jer s njima je lakše doći do pobjede. Gorica? Bodovnim učinkom i igrama je pokazala da je vrlo kvalitetna, no mi gledamo sebe. Sviđa mi se kada se postavimo na način svi za jednoga, jedan za sve. Tada teško možemo ostati bez onoga što želimo. Naravno da vjerujem u treću pobjedu u nizu.