Vijesti
Objavljeno: Čet 23.08.2018.

Izvršni odbor HNS-a potvrdio Zlatka Dalića kao izbornika

U Selcu je tijekom četvrtka održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je najviše izvršno tijelo Saveza, pod ravnanjem predsjednika Davora Šukera, donijelo nekoliko važnih odluka za novu natjecateljsku godinu.

Izvršni odbor prvenstveno je u cijelosti prihvatio i potvrdio sve elemente dogovora predsjednika Šukera i izbornika A reprezentacije Zlatka Dalića o nastavku suradnje.

Nadalje, Izvršni odbor je imenovao, odnosno, potvrdio stručne stožere svih muških reprezentacija. Nenad Gračan tako nastavlja voditi U-21 reprezentaciju, Robert Jarni U-20 selekciju, dok će Ivan Gudelj preuzeti U-19 reprezentaciju.

Petar Krpan ostaje na čelu kadetske U-17 reprezentacije, Tomislav Gričar preuzeo je reprezentaciju do 15 godina starosti, a Sergej Milivojević selekciju do 14 godina. Mato Stanković nastavlja, pak, voditi futsalsku reprezentaciju.

Na prijedlog klubova, koji to smatraju praktičnijim, isplativijim i natjecateljski zanimljivijim rješenjem, 3. HNL će se od iduće sezone igrati u pet skupina. Istodobno, 1. HNLŽ smanjena je s deset na osam klubova, dok je 1. HMNL smanjena s 12 na deset klubova.