Video
Objavljeno: Pet 21.06.2019.

Jakoliš: Uz malo sreće moglo je biti 1:1 ili 2:1 za nas

Hrvatski reprezentativci do 21 godine starosti ostali su jako daleko od mogućeg ulaska u polufinale na Europskom prvenstvu koje se održava u Italiji i San Marinu.

Nakon poraza od Rumunjske (1:4), uslijedio je novi pad (od Francuske 0:1) nakon čega Hrvatska U-21 na začelju skupine, kao i Engleska U-21 ima nula bodova. Baš će te dvije reprezentacije u ponedjeljak odigrati posljednji susret trećeg kola skupine C.

- Pokazali smo drugačije lice u odnosu na prvu utakmicu. Bili smo kompaktni, imali smo i šanse ostvariti bolji rezultat, ali šteta što se to nije dogodilo. Iz jedine greške koju smo napravili u obrani primili smo pogodak. Držali smo se plana, držali smo koncentraciju i znali smo da će doći trenutak kada ćemo imati priliku ugroziti Francusku. Šteta što nismo zabili. Ostvarili smo sve ono što je izbornik tražio od nas, komentirao je nakon utakmice Nikola Katić.

Napadač Marin Jakoliš imao je jednu od dvije odlične šanse Hrvatske U-21, a nakon susreta je rekao:

- Znali smo da će Francuska igrati visoko i da će njihova dvojica stopera stajati visoko. Šteta što nisam zabio, šteta i što Kulenovićeva lopta nije ušla. Ali, to su centimetri, milimetri koji odlučuju. Žao mi je, uz malo sreće moglo je biti 1:1 ili čak 2:1 za nas. Idemo sada protiv Engleza potpuno popraviti dojam i pobijediti.