Vijesti
Objavljeno: Sri 13.09.2017.

Jelovčić: Uvjeren sam da idemo na Euro

Hrvatska futsalska reprezentacija odigrala je 1:1 u Francuskoj, u prvom dokvalifikacijskom ogledu za odlazak na Europsko prvenstvo u Sloveniju.

Francuska je dugo vremena vodila 1:0, a šest minuta prije kraja je konačnih 1:1 postavio Franco Jelovčić i time donekle olakšao uzvratnu utakmicu kojoj je domaćin Dubrovnik.

- Očekivali smo ovakvu utakmicu. Odigrali smo dobro, stvarali smo dosta prilika, nekoliko puta i pogađali njihov okvir vratiju. Kada bi gledali kompletnu utakmicu mislim da smo ostavili bolji dojam, imali smo inicijativu, diktirali tempo i imali više loptu u svojim nogama. Uvjeren sam da ćemo u uzvratu dokazati da smo bolja momčad i da ćemo se plasirati na Euro, rekao je strijelac Jelovčić.

- Znali smo da Francuska nije bezazlena momčad, a to je ovih prvih 40 minuta i pokazalo. Uložili su mnogo u reprezentaciju i dugo su se pripremali za ova dva ogleda s nama. Jaki su u kontrama, tu su najopasniji. Ipak, mi smo kvalitetnija momčad i na kraju ipak sve ovisi o nama. Vjerujem da ćemo u uzvratu biti pravi i trebali bi izboriti plasman na Europsko prvenstvo, bilo je mišljenje Jakova Grcića nakon utakmice.