Vijesti
Objavljeno: Uto 07.06.2022.

Josip Drmić veliko pojačanje prvaka Dinama

Ono što se najavljivalo u drugom dijelu završene sezone dobilo je i službenu potvrdu. Josip Drmić, dosadašnji odlični 29-godišnji napadač Rijeke, preselio je u aktualnog prvaka Dinamo. Drmić je s Dinamom potpisao ugovor na dvije godine, uz mogućnost produljenja na još jednu.

Podsjetimo kako je u netom završenoj sezoni Drmić sjajno igrao od početka do kraja te je vodio borbu s Markom Livajom za naslov najboljeg strijelca Lige. Na kraju je s 21 pogotkom Drmić bio drugi najbolji strijelac.

Profesionalnu karijeru Drmić je počeo u Zürichu, nakon čega je igrao za Nürnberg, Bayer iz Leverkusena, Borussiju iz Mönchengladbacha, Hamburg i Norwich. Iz ovog potonjeg kluba je došao u Rijeku na posudbu. Tijekom karijere upisao je i 35 nastupa za švicarsku reprezentaciju te je postigao deset pogodaka.

Izuzetno sam sretan i ponosan. Dolazak u Dinamo je velika stvar jer je u pitanju hrvatski prvak, najbolji hrvatski klub koji kontinuirano osvaja trofeje u domaćim okvirima i redovito igra u europskim natjecanjima, rekao je ovom prilikom Drmić.