Vijesti
Objavljeno: Ned 05.04.2020.

Junaci našega doba svakoga ponedjeljka na HTV-u

Idućih pet ponedjeljaka, počevši od 6. travnja, prvi program Hrvatske televizije donosit će dokumentarni serijal Junaci našega doba (pet epizoda).

Junaci našega doba su hrvatski nogometni reprezentativci koji su vođeni izbornikom Zlatkom Dalićem u ljeto 2018. godine ispisali povijesni nogometni, ali i sportski rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su osvojili veličanstvenu srebrnu medalju.

Ovaj dokumentarni serijal vraća u tu bližu prošlost i na nov, poseban način prikazuje put do velikog uspjeha. Put počinje izborenim plasmanom na SP, nakon čega se nastavlja predivna sportska priča o kojoj neće pričati sami akteri, već i svi koji su bili usko povezani s njima.

Producentska kuća Nogometna promocija, uz dirigentsku palicu Ivana Blažička, režisera Zlatka Mijoča i koscenarista Mislava Brcka, uz jake snage koje već godinama proizvode program Hrvatske nogometne televizije (Mila Horvat, Nenad Petrić, Anđelko Kecman, Saša Marić, Davor Komerički…) zaokružila je jedinstveni materijal koji će ponovno razbuktati emocije, vratiti sve u trenutke ponosa i slave i zauvijek ostaviti sjećanje na godinu koja se nikada ne zaboravlja.

Pet epizoda u trajanju od 52 minute svaka, pečat su na te događaje i mnogo toga što se kotrljalo sa strane napravivši lavinu sreće i emocija za sva vremena…