Vijesti
Objavljeno: Sub 31.08.2019.

Juranović: Nema dizanja u nebo, idemo dalje raditi

Nogometaši Hajduka, nakon dugo vremena, silno su razveselili svoje navijače pobjedom u najvećem derbiju protiv Dinama. Hajduk je bio bolji s minimalnih 1:0, a gol odluke početkom drugog poluvremena postigao je Jradi.

- Puno nam znači što smo pobijedili i puno nam znači to što smo opet prvi na ljestvici. Ali, nema nikakvog dizanja u nebo. Idemo dalje naporno raditi i odmah se okrenuti sljedećem susretu, rekao je kapetan Hajduka Josip Juranović.

- Izgubili smo kolo ranije u Osijeku i željeli smo povratak pobjedama. Sada slijedi pauza, ali kreću odmah i naše pripreme za Rijeku. Cijela je momčad radila za ovu pobjedu. Bili smo kao jedno, mi momčad i navijači, dodao je Juranović.

Darko Nejašmić je, pak, dodao:

- Drago nam je jer smo pobijedili. Ali, nema euforije zbog toga. Čeka nas Rijeka i stvarno idemo utakmicu po utakmicu. No, da guštamo u ovom slavlju, to svakako.

S druge strane poljudski derbi komentirao je Dinamov napadač Bruno Petković:

- Ne može jedna momčad dominirati 90 minuta. To bi onda bila savršena utakmica. Analizirat ćemo sve s trenerom i vidjeti. Možda je Hajduk više želio ovu pobjedu, iako smo i mi, naravno, bili silno motivirani. Derbi je derbi. Međutim, bili smo bolji većim dijelom utakmice, ali nismo iskoristili prilike. Možda nam je u svemu nedostajalo malo sreće.