Vijesti
Objavljeno: Pon 17.02.2020.

Kalik i Mudrinski stigli u Goricu

Anthony Kalik, 22-godišnji dosadašnji vezni igrač splitskog Hajduka, nastavit će karijeru u prvoligaškom konkurentu Gorici.

Kalik je 2016. godine došao u Hajduk, ali je češće igrao u drugoj, nego li prvoj momčadi. Imao je i dvije posudbene epizode, u Sydneyju i Rudešu, a kada se vratio na Poljud ponovno je imao problem nametnuti se i osigurati mjesto u udarnoj momčadi.

Dolaskom Igora Tudora na mjesto trenera Hajduka njegova se pozicija u klubu dodatno pogoršala pa je došlo do prekida suradnje. I Gorica i Kalik se nadaju da će nova suradnja biti daleko bolja za obje strane.

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Gorica je, osim Kalika iz Hajduka, u svoje redove dovela i napadača Ognjena Mudrinskog.

U pitanju je 28-godišnji srpski nogometaš koji je u Goricu došao iz poljskog prvoligaša Jagiellonije. Mudrinski će u Velikoj Gorici boraviti na posudbi do kraja sezone.

U Jagielloniji je Mudrinski postigao tek jedan pogodak u 12 ligaških nastupa, a najveći je trag ostavio igrajući za Čukarički, od 2017. do 2019. godine, gdje je u 55 prvenstvenih susreta postigao 25 golova.