Video
Objavljeno: Pet 31.01.2020.

Kanjuh: Idemo protiv Rusije osigurati SP

Izuzetno teško i uz dosta sreće hrvatska futsalska reprezentacija je u kvalifikacijama Elitnog kruga za odlazak na Svjetsko prvenstvo upisala drugu pobjedu.

S 3:2 Hrvatska je nadjačala Slovačku, gol za pobjedu postignut je u pretposljednjoj minuti i sada je Hrvatskoj za direktni plasman na SP dovoljan i remi u posljednjem, subotnjem susretu protiv Rusije.

- Mislim da smo se dosta potrošili dan ranije protiv Azerbajdžana, a Slovacima je ovo bila posljednja šansa za mogući plasman na SP. Nije bilo lako, čak štoviše, vrlo teško. Stisnuli su nas u drugom poluvremenu. Srećom da smo uspjeli izboriti ovu važnu pobjedu i sada idemo na sve ili ništa protiv Rusije. Idemo se potući. Vjerujemo u svoju kvalitetu i da se možemo plasirati na Svjetsko prvenstvo, izjavio je spremno Luka Suton, dok je strijelac prvog gola protiv Slovačke Davor Kanjuh dodao:

- Ne mogu reći da smo igrali slabije protiv Slovačke. Nismo zabili nekoliko zicera i na kraju smo dosta sretno slavili. No, moram reći da smo postali malo dekoncentrirani kada smo vidjeli da je Azerbajdžan pobijedio Rusiju. Počeli smo valjda kalkulirati u glavama. Moramo se sada potpuno posvetiti Rusiji i na bilo koji način pokušati osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo.