Vijesti
Objavljeno: Uto 26.05.2020.

Karačić: Mi smo u Lokomotivi spremni za velike stvari

Nogometaši Lokomotive igrali su u hrvatskim okvirima najbolje u tjednima prije nego li je pandemija koronavirusa prekinula Prvenstvo.

Skupila je Lokomotiva pet ligaških pobjeda u nizu te se popela sve do trećeg mjesta na ljestvici. Trenutačno Lokomotiva zaostaje samo bod za drugom Rijekom, dok isto tako ima jedan bod više od Hajduka koji je na četvrtoj poziciji.

Osim borbe za gornji dom ljestvice, ispred Lokomotive je u nastavku sezone i Kup natjecanje gdje igra u polufinalu i to kod Slaven Belupa. Ta utakmica 30. svibnja bit će prvi susret nastavka sezone.

- Svi smo jedva čekali nastavak nogometa. Naporno smo trenirali proteklih tjedana i potpuno smo spremni za nastavak, rekao je igrač Lokomotive Fran Karačić koji je ujedno najavio:

- Cilj je nastaviti u istom ritmu u kakvom smo bili prije dugačke pauze. U dobroj smo formi, svi smo zdravi i očekivanja su velika. I u Prvenstvu i u Kupu, a taj polufinalni ogled prvi je zadatak kojeg imamo. Cijelo vrijeme se najviše spremamo upravo za to gostovanje kod Slaven Belupa.