Video
Objavljeno: Čet 20.06.2019.

Katić: Želimo dobrom igrom opravdati dolazak na Euro

Jedini pogodak na premijeri Hrvatske U-21 na Europskom prvenstvu postigao je Nikola Vlašić u visokom porazu protiv Rumunja (1:4). Prije novog iskušenja i utakmice protiv Francuske (petak, 21 sat) Vlašić je izjavio:

- Francuska je odlična momčad, s naglašenom kvalitetom na krilnim pozicijama. Osobno nisam igrao u nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv njih, ali sam gledao utakmicu i prije svega sam vidio kompaktnu hrvatsku obranu i našeg vratara koji je imao nekoliko odličnih obrana. I u petak će naš vratar morati biti među boljim igračima na terenu, ako želimo ostvariti dobar rezultat, rekao je Vlašić prije ovog dvoboja, dok je Nikola Katić utakmicu najavio na sljedeći način:

- Znamo gdje smo griješili protiv Rumunjske i pokušat ćemo maksimalno smanjiti sve te greške u iduće dvije utakmice. Analizirali smo situaciju sa stožerom, mi igrači međusobno smo pričali. Svakako želimo dobrom igrom opravdati naš dolazak na Euro. Slijedi nam sjajna Francuska, znamo što nas čeka, ali trudit ćemo se.