Vijesti
Objavljeno: Pet 03.09.2021.

Kovačić: Spremni smo za borbu i želimo tri boda

Subotnju kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo kod Slovačke (subota, 20:45 sati) najavio je i Mateo Kovačić. Vezni igrač hrvatske reprezentacije je rekao:

- Brzo nam dolazi ova nova utakmica. Uspjeli smo se osvježiti, koliko smo mogli. Protiv Rusije smo odigrali dobro, ali je u svemu nedostajao taj pogodak. Nadam se da ćemo u tom segmentu, u igri prema naprijed, biti puno bolji u Bratislavi. I da ćemo osvojiti tri boda. Hrvatska uvijek teži pobjedi.

- Očekivao sam da će u ovoj skupini biti zgusnuto. Uostalom, za nas to nije ništa novo, uvijek smo u kvalifikacijama imali neku vrstu borbe. No, protiv Slovačke imamo priliku osvojiti tri boda i učvrstiti se na samom vrhu. Ova gostovanja poput Rusije ili Slovačke nisu nimalo ugodna i laka. Čeka nas teška borba na sredini terena, ali na borbu smo spremni. Ponavljam, ovdje smo došli osvojiti tri boda, rekao je Kovačić.

Osvrnuo se Kovačić i na činjenicu da će Vatreni opet biti bez Luke Modrića.

Luku je nemoguće nadomjestiti. To možemo jedino momčadski i to na način da svaki igrač pruži 20 posto više na terenu. U njegove kopačke je teško ući i nedostaje nam kao vođa i kapetan.

Foto: HNS