Vijesti
Objavljeno: Uto 29.03.2022.

Kovačić: Uvijek je lijepo kada se pobjeđuje

Uz dva gola u posljednjih 15 minuta prijateljske utakmice, Vatreni su izbrisali prednost Bugarske od 1:0 te su pobijedili 2:1 za oproštaj od međunarodnog turnira kojem je domaćin bio Katar.

Svi reprezentativci bili su zadovoljni učinjenim na turniru, a nakon pobjede protiv Bugarske, Mateo Kovačić je rekao:

- Kao i protiv svakoga, tako je i ova utakmica bila teška. Dogodile su nam se neke pogreške, ali još smo jednom pokazali karakter. Uvijek je čast pobijediti kada igraš za Hrvatsku. Po mom mišljenju, rezultat je uvijek najvažniji. Pobijedili smo, zbog toga je i atmosfera dobra te smo mi zadovoljni.

- Pozitivno je sve što smo napravili na ovom turniru. Kako dok smo trenirali, tako i u samim utakmicama. Ždrijeb? Stvarno nemam nikakvih posebnih želja. Kramarić? On je pravi majstor šesnaesterca. Zabio je dva pogotka na turniru i to nas sve veseli.

Borna Barišić je odigrao vrlo dobro protiv Bugarske, a nakon pobjede je kazao:

- Bez obzira na to što je ovo bila prijateljska utakmica, uvijek je lijepo pobijediti. Drago mi je što smo okrenuli rezultat. Prilagodili smo se svemu što se događalo tijekom susreta, zabili smo dva pogotka i slavili.

Lovro Majer je također zaigrao od prve minute te je nakon pobjede dodao:

- Teška utakmica, ali mislim da smo kvalitetnija momčad i da smo to pokazali u ovih 90 minuta. Ipak, mislim da smo u nekim segmentima trebali biti bolji u ovom dvoboju

Foto: HNS