Vijesti
Objavljeno: Sub 08.06.2019.

Kramarić: Došlo mi je da sjednem od umora

Svi su hrvatski nogometaši bili složni u konstataciji kako su nakon osječke utakmice protiv Walesa najvažnija osvojena tri boda i povratak pobjedničkim navikama nakon kiksa na gostovanju kod Mađarske.

- Deset dana smo se pripremali za osvajanje tri boda protiv Walesa i to smo ostvarili. Ne mogu reći da sam nezadovoljan svojom igrom, nalazio sam se u šansama, ali očito je bio prisutan umor pa su neki pokušaji bili iz nemoći. U nekim trenucima došlo mi je da sjednem na travnjak od umora, ali ovo je reprezentacija. I za nju se daje sve od sebe, rekao je nakon susreta Andrej Kramarić.

Tin Jedvaj je, pak, nakon teškog ispita protiv Balea i društva ustvrdio:

- Nismo skrivali razočaranje nakon poraza kod Mađarske i zato su danas najvažnija bila tri boda. Igra možda nije bila savršena, akcije nisu bile sjajne, ali iz ovog dvoboja nosimo ono što smo i željeli, a to su tri boda.

Borna Barišić u razmišljanjima je bio na sličnom tragu:

- Vremenski su uvjeti stvarno bili teški, ali kako je bilo nama, tako je bilo i Velšanima. Nije bilo lako, jer Wales je stvarno dobra momčad. Ovo je bila vrlo važna utakmica za nas, ovom smo pobjedom odbacili veliki kamen sa srca. Bilo je divno igrati pred obitelji i prijateljima, atmosfera je bila sjajna. Kada je bilo najteže navijači su nas nosili.