Vijesti
Objavljeno: Uto 04.06.2019.

Krenule pripreme U-21 reprezentativaca za Euro

Mladi hrvatski reprezentativci do 21 godine starosti okupili su se, ne u potpunom broju, u Velikoj Gorici te su nastavili svoj zacrtani put prema Medulinu gdje će se dva tjedna pripremati za Europsko prvenstvo kojem su domaćini Italija i San Marino.

Nekoliko igrača, kao i posljednje pozvani Alen Halilović u seniorsku reprezentaciju, nisu od starta u krugu igrača koje je odabrao izbornik Nenad Gračan, no uskoro će se, nakon utakmica protiv Walesa i Tunisa, priključiti mladim nadama.

Europsko prvenstvo održava se od 16. do 30. lipnja, a prvi suparnik Hrvatske u skupini bit će Rumunjska (18. lipnja), nakon čega slijede teški dvoboji protiv Francuske i Engleske.

Svi u reprezentaciji složni su da je skupina teška, ali i da Hrvatska U-21 ima iznimno kvalitetnu momčad koja se može nositi sa svakim. Isto tako, veliki cilj je mogući plasman na Olimpijske igre gdje hrvatska nogometna reprezentacija još nikada nije igrala.

- Ako se dobro pripremimo, možemo se nadati uspjehu. Skupina je vrlo jaka, to su sve vrhunske momčadi, ali možemo se nositi sa svima, rekao je Nikola Moro.

TAGOVI