Vijesti
Objavljeno: Sri 07.04.2021.

Krznar: Dinamo više za nikoga nije autsajder

Dinamo je veliki uspjeh već do sada ostvario u Europi gdje je dogurao do osam najboljih momčadi Europske lige. No, na tome hrvatski prvak ne želi stati, već namjerava preskočiti i Villarreal, suparnika u četvrtfinalu.

Prva utakmica se igra ovog četvrtka (21 sat) na maksimirskom stadionu, a u najavi je trener Dinama Damir Krznar rekao:

- U dobroj atmosferi čekamo Villarreal. Uživamo u tome što ćemo igrati četvrtfinale Europske lige. Ovo će biti novi test za naše sposobnosti, a vjerujem da možemo i protiv Villarreala, sastava koji traži respekt i koji je u odličnoj formi u svim natjecanjima gdje igra.

- Više nas nitko ne gleda kao autsajdera i to nam donekle otežava situaciju. Villarreal je i dalje favorit, ali mi svoju šansu čekamo iz sjene. Iskreno, Dinamo će se djelomično prilagoditi Villarrealu. Pokušat ćemo im parirati u sredini, a posebno su opasni preko Pareja i Morena. Moramo biti strpljivi, a dodao bih da je sustav i plan teže pripremiti sada, nego li prije Tottenhama.

O ozljedama u momčadi Krznar je rekao:

- Gavranović će vrlo teško konkurirati za dvoboj, a Petković je odradio samo dva puna treninga i nije na sto posto. Odlučit ćemo na dan utakmice hoće li igrati ili ne. Ako bude igrao onda je u pitanju zadnjih petnaestak minuta. Zoran Mamić? Čuli smo se, iznio sam mu nekoliko svojih ideja.

Foto: HNS